Recept
« Terug naar recepten
Saus : Champignons
PT20M
Saus : Champignons
Een heerlijk saus : champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Champignons te bereiden
Stoof de champignons en tomaat aan zeer goed kruiden, voeg porto en room toe. even laten opkoken en desnoods bijbinden.Serveer zeer warm.
Kan bij elk gerecht geserveerd worden.
Kan bij elk gerecht geserveerd worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
En lookpoeder is nogmaals gelijk jullie het noemen " knoflook poeder" wij belgen laten de "knof" achterwege.Look is look .Groetjes van ons 3 :);):p
Huub zegt: