Recept
« Terug naar recepten
Leverworst in 't zuur
PT5M
Leverworst in 't zuur
Een heerlijk leverworst in 't zuur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lous schippers
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Leverworst in 't zuur te bereiden
Snij de leverworst in plakken en voeg deze toe aan de augurken marinade, deksel op de pot en laat deze minimaal 1 week in de koelkast staan.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Oosterbuur zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.:D
Anna zegt:
Anna zegt:
Dat kan inderdaad, maar ik vind het lekkerder om zelf de kruidenmengeling samen te stellen. Je krijgt anders de zacht-zure smaak van augurken, terwijl ik voor de worst toch de pittige "bite" smakelijker vind. De worst van de Aldi is inderdaad zeer geschikt, al neem ik liever de slagersleverworst.:D;)
Groetjes,
Anna.