Recept
« Terug naar recepten
Martini Brut vino spumante
PT5M
Martini Brut vino spumante
Een heerlijk martini brut vino spumante recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Martini Brut vino spumante te bereiden
Neem twee kommetjes, in een voor de suiker de andere voor het citroensap.
Dompel de rand van het glas in citroensap vervolgens in de suiker.
Steek de kers en een halve aardbei op de prikker.
Vul de glazen voorzichtig met de martini en werk af met het fruit.
Dompel de rand van het glas in citroensap vervolgens in de suiker.
Steek de kers en een halve aardbei op de prikker.
Vul de glazen voorzichtig met de martini en werk af met het fruit.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.