Klik op foto om te vergroten.
Bereiding taart +/- 30 min.
Recept
« Terug naar recepten
Dessert: kaastaart met aardbeien
PT720M
Dessert: kaastaart met aardbeien
Een heerlijk dessert: kaastaart met aardbeien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
720 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: kaastaart met aardbeien te bereiden
Gelatine weken in water.
Amaretto op warmen, gelatine erin oplossen laat een beetje afkoelen.
Platte kaas mengen met de suiker, klopklop bereiden zoals op de verpakking staat vermeld.
Meng dit zeer goed onder de platte kaas.
Snij 250 gr aardbeien in stukjes meng deze onder het kaasmengsel evenzeer de opgeloste gelaine.
Koeken fijn hakken in de cutter en met de boter mengen.
Neem een springvorm bekleed de bodem met bakpapier, verdeel koekenmassa erover.
Zeker niet vergeten de rand v/d springvorm in te vetten met olijfolie.
Stort de plattekaas in de springvorm.
Zet een nachtje in de ijskast voor het opstijven.
Verwijder de vorm voorzichtig en zet op bord.
Werk af met de aardbeien, chocolade krullen, kersen en advocaat.
Amaretto op warmen, gelatine erin oplossen laat een beetje afkoelen.
Platte kaas mengen met de suiker, klopklop bereiden zoals op de verpakking staat vermeld.
Meng dit zeer goed onder de platte kaas.
Snij 250 gr aardbeien in stukjes meng deze onder het kaasmengsel evenzeer de opgeloste gelaine.
Koeken fijn hakken in de cutter en met de boter mengen.
Neem een springvorm bekleed de bodem met bakpapier, verdeel koekenmassa erover.
Zeker niet vergeten de rand v/d springvorm in te vetten met olijfolie.
Stort de plattekaas in de springvorm.
Zet een nachtje in de ijskast voor het opstijven.
Verwijder de vorm voorzichtig en zet op bord.
Werk af met de aardbeien, chocolade krullen, kersen en advocaat.
Anna Koudys zegt: