Recept
« Terug naar recepten
Muffins met ijs en chocolade
PT15M
Muffins met ijs en chocolade
Een heerlijk muffins met ijs en chocolade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Muffins met ijs en chocolade te bereiden
Laat de chocolade au bain marie smelten.was de aardbeien en dep ze droog.Houd ze aan de steeltjes vast en doop ze voor de helft in de chocolade.Leg ze tot gebruik op een stuk bakpapier.Hol met een ijsschep de muffins iets uit.Vul ze met een bol ijs.Schenk de chocolade over het ijs.Leg de aardbeien eromheen en serveer direct.Schep de ijsbollen van te voren,zodat ze ijskoud zijn.Dan stolt de chocolade direct als je het over het ijs schenkt.