Recept
« Terug naar recepten
Paasnestje met pistache-ijs
PT5M
Paasnestje met pistache-ijs
Een heerlijk paasnestje met pistache-ijs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Speciale gelegenheden - Pasen
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
smoefel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paasnestje met pistache-ijs te bereiden
Neem bij voorkeur schuimbatons die gevuld kunnen worden, roomijs met pistachenoten en kleine gekleurde paaseitjes als garnering.
Zet de schuimbakjes op de borden. Schep uit het ijs met de ijsbolletjestang bolletjes en leg deze in het schuimbakje. Roer de advocaat los met de room en schep de saus rond het bakje. Garneer het geheel met de paaseitjes.
Zet de schuimbakjes op de borden. Schep uit het ijs met de ijsbolletjestang bolletjes en leg deze in het schuimbakje. Roer de advocaat los met de room en schep de saus rond het bakje. Garneer het geheel met de paaseitjes.