Recept
« Terug naar recepten
Pasta garnalensla
PT20M
Pasta garnalensla
Een heerlijk pasta garnalensla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta garnalensla te bereiden
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
Laat de pasta afkoelen.
Tomaat in kleine blokjes snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Wortel in heel kleine blokjes snijden.
Eike zeer fijn hakken.
Dille fijn snijden.
Meng deze ingrediënten goed onder elkaar voeg de garnalen en pasta toe.
Kruid naar smaak met peper en zeezout en meng de dressing eronder.
Serveer zeer fris.
Laat de pasta afkoelen.
Tomaat in kleine blokjes snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Wortel in heel kleine blokjes snijden.
Eike zeer fijn hakken.
Dille fijn snijden.
Meng deze ingrediënten goed onder elkaar voeg de garnalen en pasta toe.
Kruid naar smaak met peper en zeezout en meng de dressing eronder.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Mimi Emmanouil zegt:
Deze heerlijke pasta garnalensla word mijn eten voor mee te nemen naar mijn werk. Het is vlug klaar en ik kan het nadien op het werk weer opwarmen. Want altijd boterhammen eten is ook niet alles. U bent een echte genie in het bedenken van heerlijke en vooral gemakkelijke receptjes.
Mijn oprechte dank daarvoor !
Met de vriendelijke Griekse groetjes van
Mimi
Hilde Dumont zegt: