KookJij

Pasta garnalensla

Een heerlijk pasta garnalensla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta garnalensla te bereiden

Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
Laat de pasta afkoelen.
Tomaat in kleine blokjes snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Wortel in heel kleine blokjes snijden.
Eike zeer fijn hakken.
Dille fijn snijden.
Meng deze ingrediënten goed onder elkaar voeg de garnalen en pasta toe.
Kruid naar smaak met peper en zeezout en meng de dressing eronder.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Mimi als je dit gerecht wilt opwarmen zou ik er geen dressing toevoegen en zeker de garnalen niet. Het is eigenlijk een koude pasta-salade. Groetjes Hilde
Mimi Emmanouil

Mimi Emmanouil zegt:
Lieve Hilde ,

Deze heerlijke pasta garnalensla word mijn eten voor mee te nemen naar mijn werk. Het is vlug klaar en ik kan het nadien op het werk weer opwarmen. Want altijd boterhammen eten is ook niet alles. U bent een echte genie in het bedenken van heerlijke en vooral gemakkelijke receptjes.
Mijn oprechte dank daarvoor !

Met de vriendelijke Griekse groetjes van

Mimi