Recept
« Terug naar recepten
Perziken in pinot nero
PT15M
Perziken in pinot nero
Een heerlijk perziken in pinot nero recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bobby
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Perziken in pinot nero te bereiden
Halveer de perziken en verwijder de pitten. Snijd de citroenschil in stukjes, zorg dat alle bittere witte onderschil verwijderd is.
Snijd de perziken in plakken van 3 mm dik. Doe ze in een diepe kom, bestrooi ze met de suiker, schenk er zoveel wijn op dat ze onderstaan en doe de citroenschil erbij. Dek de kom af met vershoudfolie en zet hem 1 uur in de koelkast.
Serveer de perziken in wijnglazen.
Snijd de perziken in plakken van 3 mm dik. Doe ze in een diepe kom, bestrooi ze met de suiker, schenk er zoveel wijn op dat ze onderstaan en doe de citroenschil erbij. Dek de kom af met vershoudfolie en zet hem 1 uur in de koelkast.
Serveer de perziken in wijnglazen.