KookJij

Pindarotsen

Een heerlijk pindarotsen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Koud
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pindarotsen te bereiden

Hak de pinda's grof. Was de rozijnen in een zeef onder heet stomend water. Laat ze goed uitlekken. Snijd de rozijnen in stukjes.

2. Breek de chocolade in stukjes en doe ze in een glazen kom. Verhit de chocolade 3 minuten in de magnetron op half vermogen (350 watt). Roer de poedersuiker door de gesmolten chocolade. Meng de pinda's en de rozijnen door de chocolade en leg met behulp van twee theelepels bergen op een bord. Laat de pindarotsen afkoelen.

Eet smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marijuhh

marijuhh zegt:
Ik doe het zelf altijd met cornflakes,:)
judithkz

judithkz zegt:
Is ook erg lekker met cashewnootjes, dan zonder de rozijnen. Ik deed het dan ook altijd zonder de poedersuiker
gewoon chocola smelten, kleine stukjes cashewnootjes erdoor roeren, in kleine hoopjes op bakpapier leggen. Chocola weer hard laten worden en klaar.

:p
nil

nil zegt:
hoelang duurt het totdat ze helemaal goed zijn?
samantha

samantha zegt:
het is lekker maar met melk chocolade is het lekkerder en zonde rozijnen MMMmm;)
djmagich

djmagich zegt:
Jammie! Zeker voor herhaling vatbaar!
Mariska

Mariska zegt:
Het is lekker en heel makkelijk! Melkchocolade en witte chocolade zijn ook twee aanraders! Ook lekker alleen pinda's of alleen rozijnen gebruiken.
kookookie

kookookie zegt:
prima idee dit receptje. Meestal heb ik deze ingredienten wel in huis en voor onverwacht bezoek is het zo gemaakt.
astrid42

astrid42 zegt:
het is lekker maar ik gebruik liever melkchocolade