Recept
« Terug naar recepten
Pindarotsen
PT60M
Pindarotsen
Een heerlijk pindarotsen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pindarotsen te bereiden
Hak de pinda's grof. Was de rozijnen in een zeef onder heet stomend water. Laat ze goed uitlekken. Snijd de rozijnen in stukjes.
2. Breek de chocolade in stukjes en doe ze in een glazen kom. Verhit de chocolade 3 minuten in de magnetron op half vermogen (350 watt). Roer de poedersuiker door de gesmolten chocolade. Meng de pinda's en de rozijnen door de chocolade en leg met behulp van twee theelepels bergen op een bord. Laat de pindarotsen afkoelen.
Eet smakelijk!
2. Breek de chocolade in stukjes en doe ze in een glazen kom. Verhit de chocolade 3 minuten in de magnetron op half vermogen (350 watt). Roer de poedersuiker door de gesmolten chocolade. Meng de pinda's en de rozijnen door de chocolade en leg met behulp van twee theelepels bergen op een bord. Laat de pindarotsen afkoelen.
Eet smakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
judithkz zegt:
gewoon chocola smelten, kleine stukjes cashewnootjes erdoor roeren, in kleine hoopjes op bakpapier leggen. Chocola weer hard laten worden en klaar.
:p
Mariska zegt:
kookookie zegt:
marijuhh zegt: