Recept
« Terug naar recepten
Pizza met deksel ...
PT40M
Pizza met deksel ...
Een heerlijk pizza met deksel ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza met deksel ... te bereiden
Oven voorverwarmen op 220gr.Pizza deeg verdelen de helft op pakplaat leggen en de tomaten coullis een beetje er over verdelen vervolgens alle ingredienten willekeurig er over verdelen,vergeet niet te kruiden en zeker de kaas niet.Nu de andere helft van het deeg er op leggen en samen drukken,geef enkele inkepingen in het deeg.Laat dit bakken 40min in de oven.Serveer zeer warm.
Erwin Elens zegt:
Peultjes of sluimererwten kun je vroeg zaaien, vanaf maart. Eventueel eerst een nacht weken in regenwater en dan op 3 cm van elkaar in ondiepe geultjes uitleggen. Lage rassen hebben geen steun nodig, de hoge kun je best met kippengaas of takken van voldoende steunhulp voorzien. Peultjes of sluimer-erwten worden onvolgroeid, met de peulen nog plat en de zaden nauwelijks merkbaar, geoogst. Even koken of roerbakken zodat ze hun knapperige structuur en frisse smaak behouden.
Gr, Erwin.