Recept
« Terug naar recepten
Pizza met je eigen beleg
PT35M
Pizza met je eigen beleg
Leuk om met je kinderen te doen. Of met een kinderfeestje.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
555 kCal energie
24 Gram eiwit
6 Gram vet
96 Gram koolhydraten
24 Gram eiwit
6 Gram vet
96 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Allerhande 2 2013
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza met je eigen beleg te bereiden
- Knip 2 stukken bakpapier af en leg die op 2 bakplaten.
- Het bakpapier moet er precies in passen.
- Laat de oven warm worden op 200°C.
- Haal het pizzadeeg uit de verpakking en leg op de bakplaten.
- Smeer het deeg in met tomatensaus uit het potje.
- Nu kun je de pizza bedekken met je favoriete ingrediënten, zoals ham, tomaat, champignons en salami.
- Strooi er daarna nog 50 g geraspte Parmezaanse kaas over.