Recept
« Terug naar recepten
Pizza Italia op zijn Belgisch
PT30M
Pizza Italia op zijn Belgisch
Een heerlijk pizza italia op zijn belgisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza Italia op zijn Belgisch te bereiden
Pizza bodems bedekken met een laagje saus ( houd vier eetlepels saus apart ) en de kaas erover verdelen.
Kruiden allemaal goed mengen.
Ajuin in ringen snijden en lichtjes aanbakken samen met de fijn gesneden look.
Champignons in schijven snijden. .
Tomaatjes in twee snijden.
Look zeer fijn snijden.
Olijven in ringen snijden.
Bak het spek krokant aan zonder vetstoffen.
Het gehakt met een vork los roeren goed kruiden en champignons toevoegen evenzeer 4 eetlepels tomatensaus.
Dresseer alles over de pizza's en verdeel de parmaham, salami en gerookte bacon over de piazza's, de tomaatjes erbij en natuurlijk de olijven niet vergeten.
Bak de pizza's +/- 20 min in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Kruiden allemaal goed mengen.
Ajuin in ringen snijden en lichtjes aanbakken samen met de fijn gesneden look.
Champignons in schijven snijden. .
Tomaatjes in twee snijden.
Look zeer fijn snijden.
Olijven in ringen snijden.
Bak het spek krokant aan zonder vetstoffen.
Het gehakt met een vork los roeren goed kruiden en champignons toevoegen evenzeer 4 eetlepels tomatensaus.
Dresseer alles over de pizza's en verdeel de parmaham, salami en gerookte bacon over de piazza's, de tomaatjes erbij en natuurlijk de olijven niet vergeten.
Bak de pizza's +/- 20 min in een voorverwarmde oven op 200 gr.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: