KookJij

Pizza Italia op zijn Belgisch

Een heerlijk pizza italia op zijn belgisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pizza Italia op zijn Belgisch te bereiden

Pizza bodems bedekken met een laagje saus ( houd vier eetlepels saus apart ) en de kaas erover verdelen.
Kruiden allemaal goed mengen.
Ajuin in ringen snijden en lichtjes aanbakken samen met de fijn gesneden look.
Champignons in schijven snijden. .
Tomaatjes in twee snijden.
Look zeer fijn snijden.
Olijven in ringen snijden.
Bak het spek krokant aan zonder vetstoffen.
Het gehakt met een vork los roeren goed kruiden en champignons toevoegen evenzeer 4 eetlepels tomatensaus.
Dresseer alles over de pizza's en verdeel de parmaham, salami en gerookte bacon over de piazza's, de tomaatjes erbij en natuurlijk de olijven niet vergeten.
Bak de pizza's +/- 20 min in een voorverwarmde oven op 200 gr.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Liske, dank je de parmaham was eerder een beetje krokant gebakken ze is ook flinter dun gesneden. zowel de andere vleessoorten. Groetjes van ons 3tjes :);):p
liske

liske zegt:
Waaauw, ziet er goed uit op de vergrote foto, al zal de ham iets taai geweest zijn!;)