Recept
« Terug naar recepten
Een trio van fijne vleeswaren
PT15M
Een trio van fijne vleeswaren
Proberen waard
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Een trio van fijne vleeswaren te bereiden
Mortadella en salami in fijne reepjes snijden.
Look en ajuin fijn snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Kruiden zeer fijn snijden.
Bak het vlees krokant aan in een beetje olie van de tomaatjes voeg de ajuin, look, wortel en tomaatjes toe.
Bak deze even kort aan en voeg de kruiden toe.
Serveer zeer warm met bv. pasta.
Look en ajuin fijn snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Kruiden zeer fijn snijden.
Bak het vlees krokant aan in een beetje olie van de tomaatjes voeg de ajuin, look, wortel en tomaatjes toe.
Bak deze even kort aan en voeg de kruiden toe.
Serveer zeer warm met bv. pasta.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.