Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke, Elmo & Blondy februari 2014
Recept
« Terug naar recepten
Pasta met Italiaanse vleeswaren met een room sausje
PT30M
Pasta met Italiaanse vleeswaren met een room sausje
Een heerlijk pasta met italiaanse vleeswaren met een room sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met Italiaanse vleeswaren met een room sausje te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Maak een roux van de boter, bloem en room meng de kaas eronder.
Vleeswaren fijn snijden.
Wortelen in zeer fijne ringen snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Stoof de groenten even aan in een beetje olijfolie deze goed kruiden.
De vleeswaren krokant aanbakken.
Verdeel de pasta over de borden, saus erover en de gebakken vleeswaren.
Serveer zeer warm.
Maak een roux van de boter, bloem en room meng de kaas eronder.
Vleeswaren fijn snijden.
Wortelen in zeer fijne ringen snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Stoof de groenten even aan in een beetje olijfolie deze goed kruiden.
De vleeswaren krokant aanbakken.
Verdeel de pasta over de borden, saus erover en de gebakken vleeswaren.
Serveer zeer warm.