Recept
« Terug naar recepten
Pasta tricolore met Italiaanse vleeswaren
PT25M
Pasta tricolore met Italiaanse vleeswaren
Heerlijke pasta met Italiaanse vleeswaren pittig gekruid.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta tricolore met Italiaanse vleeswaren te bereiden
- Pasta beetgaar koken.
- Vlees in fijne reepjes snijden. Deze even aanbakken in olijfolie goed kruiden en de tomatenblokjes toevoegen evenzeer de look geperst.
- Serveer deze pasta met saus zeer warm en verwen dit gerecht met de geraspte kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: