Recept
« Terug naar recepten
Pizzake Forêt Noir
PT40M
Pizzake Forêt Noir
Een heerlijk pizzake forêt noir recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizzake Forêt Noir te bereiden
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Courgette schijven in twee snijden.
Tomaatjes in twee snijden.
Paprika in dunne ringen snijden.
Champignons in schijfjes snijden.
Vul de pizza bodems met de tomaten coullis en bestrooi rijkelijk met gemalen kaas.
Verdeel de groenten over de pizza, beleg met Zwarte Woudham en bestrooi nogmaals met gemalen kaas.
Kruid de pizza naar smaak af.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 180 gr gedurende 30min .
Courgette schijven in twee snijden.
Tomaatjes in twee snijden.
Paprika in dunne ringen snijden.
Champignons in schijfjes snijden.
Vul de pizza bodems met de tomaten coullis en bestrooi rijkelijk met gemalen kaas.
Verdeel de groenten over de pizza, beleg met Zwarte Woudham en bestrooi nogmaals met gemalen kaas.
Kruid de pizza naar smaak af.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 180 gr gedurende 30min .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.