Recept
« Terug naar recepten
Pizza speciaal
PT30M
Pizza speciaal
Een heerlijk pizza speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza speciaal te bereiden
Ontbijtspek aanbakken.
Ajuin fijn snijden aanstoven en tomatencoulis toevoegen kruiden met de pizzakruiden.
Bestrijk de pizzabodems met de tomatencoulis vervolgens de gestoofde spinazie erover verdelen.
Vervolgens het spek erover verdelen en de tomaatjes in twee gesneden.
Bestrooi rijkelijk met de kaas verdeel de geitenkaas verbrokkeld over de pizza's.
Zet de pizza's in een voorverwarmde oven op 200 gr en laat een 20 min bakken.
Serveer zeer warm.
Ajuin fijn snijden aanstoven en tomatencoulis toevoegen kruiden met de pizzakruiden.
Bestrijk de pizzabodems met de tomatencoulis vervolgens de gestoofde spinazie erover verdelen.
Vervolgens het spek erover verdelen en de tomaatjes in twee gesneden.
Bestrooi rijkelijk met de kaas verdeel de geitenkaas verbrokkeld over de pizza's.
Zet de pizza's in een voorverwarmde oven op 200 gr en laat een 20 min bakken.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.