Recept
« Terug naar recepten
Pizzapasta
PT20M
Pizzapasta
Een heerlijk pizzapasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizzapasta te bereiden
Groenten even opwokken in olijfolie en kruiden met de pizzakruiden.Tomaten houd je even aan de kant.
Bestrijk de pizzadegen met de tomatencoulis garneer af met de groenten, tomatenschijven, de in slierten gesneden mortadella en Zwarte Woudham erover draperen.
De pasta erover verdelen, desnoods bijkruiden, de kazen naar zin erover verdelen.
Bak deze gedurende 20 min. in een voorverwarmde oven op 220°C.
Bestrijk de pizzadegen met de tomatencoulis garneer af met de groenten, tomatenschijven, de in slierten gesneden mortadella en Zwarte Woudham erover draperen.
De pasta erover verdelen, desnoods bijkruiden, de kazen naar zin erover verdelen.
Bak deze gedurende 20 min. in een voorverwarmde oven op 220°C.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Sluimererwten of mange-tout je kan ze ook peultjes noemen.