Recept
« Terug naar recepten
Pasta fusili tricolore
PT30M
Pasta fusili tricolore
Een heerlijk pasta fusili tricolore recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta fusili tricolore te bereiden
Kook de pasta beetgaar in ruim water met olijfolie en een beetje zeezout. Houd warm.
Bak de kalkoen blokjes gaar aan in olijfolie kruid deze met gemalen peper en lookpoeder voeg de ajuin en paddestoelen toe als laatste de grof gesneden basilicum en basilicum pasta . Roer regelmatig om terwijl men de pasta toevoegt . Serveer zeer warm en werk af.
Bak de kalkoen blokjes gaar aan in olijfolie kruid deze met gemalen peper en lookpoeder voeg de ajuin en paddestoelen toe als laatste de grof gesneden basilicum en basilicum pasta . Roer regelmatig om terwijl men de pasta toevoegt . Serveer zeer warm en werk af.