Recept
« Terug naar recepten
Pizza van de fijnproever
PT30M
Pizza van de fijnproever
Een heerlijk pizza van de fijnproever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Fijnproever& Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza van de fijnproever te bereiden
Oven voorverwarmen op 200°C .
De pizzabodem bedekken met de coullis, de spinazie er rijkelijk over verdelen. Kruiden met de pizzakruiden.
Goed wat kaas erover de salami, komkommer en snoep tomaatjes. Desnoods een beetje bijkruiden.
Zet deze gedurende een 20 tot 30 min. in de voorverwarmde oven.
De pizzabodem bedekken met de coullis, de spinazie er rijkelijk over verdelen. Kruiden met de pizzakruiden.
Goed wat kaas erover de salami, komkommer en snoep tomaatjes. Desnoods een beetje bijkruiden.
Zet deze gedurende een 20 tot 30 min. in de voorverwarmde oven.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Vechtgenoot alleen thuis terwijl de dame achter het fornuis op visite was bij een ex-collega op haar verjaardag. Dus je ziet mannen kunnen hun plan zeker trekken, even frigo open, allemaal restjes bij elkaar en dit is het resultaat. Het fijne er van is weer een recept voor op KookJij. Toch lief hé, dat hij aan mij denkt terwijl ik ga feestvieren.