Men kan natuurlijk naar hartelust variëren met soorten groenten en vlees of vis.
De hoeveelheden van de ingrediënten kan men zelf bepalen
Recept
« Terug naar recepten
Rijstsalade
PT60M
Rijstsalade
Een heerlijk rijstsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
40 jaar terug op de huishoudschool !!!
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstsalade te bereiden
Alles klein snijden en rustig vermengen met de rijst die een dag tevoren is gekookt.
Na het opdienen en serveren naar believen dressing er bij doen.
Na het opdienen en serveren naar believen dressing er bij doen.