Klik op foto om te vergroten.
Waarom rode kool met aardappelen???? Probeer eens met pasta eerlijk gezegd weer eens iets speciaal en de moeite waard, zou het zeker niet posten als het niet geslaagd was.
Pitten-mix : zonnebloempitten, pompoenpitten, pijnboompitten.
Recept
« Terug naar recepten
Rode kool met pasta, witte luikse worst met pitten-mix
PT40M
Rode kool met pasta, witte luikse worst met pitten-mix
Een heerlijk rode kool met pasta, witte luikse worst met pitten-mix recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode kool met pasta, witte luikse worst met pitten-mix te bereiden
Fijn gesneden rode kool samen met de in blokjes gesneden appels half gaar stoven in een beetje boter samen met suiker en ciderazijn, indien nodig water toevoegen.
Pasta half gaar koken, voeg deze bij de rode kool en laat op een zacht vuur gaar worden, blijf wel regelmatig roeren en voeg een deel van de pitten- mix toe.
De witte luikse worsten mooi bruin aanbakken in een beetje boter.
Dresseer alles zeer warm op bord en werk af met de pitten-mix.
Pasta half gaar koken, voeg deze bij de rode kool en laat op een zacht vuur gaar worden, blijf wel regelmatig roeren en voeg een deel van de pitten- mix toe.
De witte luikse worsten mooi bruin aanbakken in een beetje boter.
Dresseer alles zeer warm op bord en werk af met de pitten-mix.
Anna zegt: