Recept
« Terug naar recepten
roergebakken pangasius met oestersaus
PT10M
roergebakken pangasius met oestersaus
Een heerlijk roergebakken pangasius met oestersaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
marcelle vaneyckveld
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe roergebakken pangasius met oestersaus te bereiden
Kook de peultjes in een pan met ruim
kokenk water in 2-3min.Sproei ze in een
zeef onder koud water af en laat ze goed uitlekken.Snij de pangasiusfillet
in repen van 3cm.breed.Verhit de roerbakolie in een wok en roerbak de ui
en wortel 2-3min.Schep de vis en de
peltjes erdoor en roerbak alles nog 3min..Meng het citroensap en de oestersaus erdoor en warm het gerecht
nog even zachtjes door.Schep tot slot
de cashewnoten en koriander erdoor
lekker met pandarijst.smakelijk!
kokenk water in 2-3min.Sproei ze in een
zeef onder koud water af en laat ze goed uitlekken.Snij de pangasiusfillet
in repen van 3cm.breed.Verhit de roerbakolie in een wok en roerbak de ui
en wortel 2-3min.Schep de vis en de
peltjes erdoor en roerbak alles nog 3min..Meng het citroensap en de oestersaus erdoor en warm het gerecht
nog even zachtjes door.Schep tot slot
de cashewnoten en koriander erdoor
lekker met pandarijst.smakelijk!