KookJij

Roergebakken venkel met aardappelpartjes

Een heerlijk roergebakken venkel met aardappelpartjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roergebakken venkel met aardappelpartjes te bereiden

Zet de aardappelpartjes op een laag vuurtje op en bak rondom bruin.
Snijdt de groenten in blokjes. Doe wat olie in een pan met dikke bodem en voeg de venkel toe. Zodra de venkel zacht begint te worden en bruin kleurt kan de rest van de groente toegevoegd en doorgewarmd worden. Zodra alles goed warm is kan het geserveerd worden met de aardappelpartjes.
Lekker met een kipschnitzel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst