Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken venkel met aardappelpartjes
PT30M
Roergebakken venkel met aardappelpartjes
Een heerlijk roergebakken venkel met aardappelpartjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renate Kemner
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken venkel met aardappelpartjes te bereiden
Zet de aardappelpartjes op een laag vuurtje op en bak rondom bruin.
Snijdt de groenten in blokjes. Doe wat olie in een pan met dikke bodem en voeg de venkel toe. Zodra de venkel zacht begint te worden en bruin kleurt kan de rest van de groente toegevoegd en doorgewarmd worden. Zodra alles goed warm is kan het geserveerd worden met de aardappelpartjes.
Lekker met een kipschnitzel.
Snijdt de groenten in blokjes. Doe wat olie in een pan met dikke bodem en voeg de venkel toe. Zodra de venkel zacht begint te worden en bruin kleurt kan de rest van de groente toegevoegd en doorgewarmd worden. Zodra alles goed warm is kan het geserveerd worden met de aardappelpartjes.
Lekker met een kipschnitzel.