Recept
« Terug naar recepten
Saus: knoflooksaus voor bij mosselen
PT10M
Saus: knoflooksaus voor bij mosselen
Een heerlijk saus: knoflooksaus voor bij mosselen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: knoflooksaus voor bij mosselen te bereiden
Zilverajuintjes fijn snijden.
Augurken in fijne blokjes snijden.
Meng de hierboven ingredienten goed onder elkaar en serveer zeer fris.
Augurken in fijne blokjes snijden.
Meng de hierboven ingredienten goed onder elkaar en serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.