Recept
« Terug naar recepten
Sausje apart
PT10M
Sausje apart
Een heerlijk sausje apart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje apart te bereiden
Stoof de sjaloten aan in een beetje boter voeg er de kerstomaten toe en kruid goed .
Als laatste de mais en porto toevoegen en even goed laten opkoken.
Serveer deze saus met vis.
Als laatste de mais en porto toevoegen en even goed laten opkoken.
Serveer deze saus met vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.