Recept
« Terug naar recepten
Sausje voor bij de vis
PT5M
Sausje voor bij de vis
Deze saus is heerlijk voor bij opgebakken vis, of als dipsausje maar ook overheerlijk bij mosselen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje voor bij de vis te bereiden
- Een eenvoudig sausje vlug te bereiden, meng de hierboven vermelde ingredienten samen en serveer deze saus zeer fris. Degene die geen sterke drank wensen in de saus geen probleem gewoon achterwege laten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: