Recept
« Terug naar recepten
Soep: lente in het land
PT30M
Soep: lente in het land
Een heerlijk soep: lente in het land recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: lente in het land te bereiden
Witloof fijn snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Rammenas in blokjes snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep.
Scampi's in stukjes snijden en even licht aanstoven.
Sjalotje in zeer fijne ringen snijden.
Serveer de soep zeer warm en werk af met blaadjes witloof, scampi's, tomaat concassé, sjalotje en bladpeterselie.
Ajuin in blokjes snijden.
Rammenas in blokjes snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep.
Scampi's in stukjes snijden en even licht aanstoven.
Sjalotje in zeer fijne ringen snijden.
Serveer de soep zeer warm en werk af met blaadjes witloof, scampi's, tomaat concassé, sjalotje en bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: