Recept
« Terug naar recepten
Soep : rode ajuin soep met kip en kaas
PT30M
Soep : rode ajuin soep met kip en kaas
Een heerlijk soep : rode ajuin soep met kip en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : rode ajuin soep met kip en kaas te bereiden
Neem een grote ketel, boter goed op warmen en de ajuin in ringen gesneden samen met de kippenblokjes gaar aanbakken.
Goed kruiden met peper en currypoeder.
Stoof de poreiringen, aardappelblokjes & wortelstaafjes even mee op.
Voeg de bouillon toe en laat dit samen even pruttelen op een zacht vuur.
Broodjes halveren en rijkelijk bestrooien met kaas, dit even onder de gril.
Serveer de soep op bord en garneer af met de broodjes en een beetje kaas met currypoeder.
Goed kruiden met peper en currypoeder.
Stoof de poreiringen, aardappelblokjes & wortelstaafjes even mee op.
Voeg de bouillon toe en laat dit samen even pruttelen op een zacht vuur.
Broodjes halveren en rijkelijk bestrooien met kaas, dit even onder de gril.
Serveer de soep op bord en garneer af met de broodjes en een beetje kaas met currypoeder.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: