Recept
« Terug naar recepten
Soep: sneeuwwitje
PT30M
Soep: sneeuwwitje
Een heerlijk soep: sneeuwwitje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: sneeuwwitje te bereiden
Pastinaak schillen en in fijne schijven snijden. Houd een beetje aan de kant voor afgarnering.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen. Houd een beetje aan de kant voor afgarnering.
Ajuin in fijne ringen snijden.
Lenteuitjes in fijne ringen snijden voor afgarnering.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg de bouillon, peper toe en laat de soep op een matig vuur koken.
Mix de soep en warm goed op voeg de bloemkool en pastinaak toe. Voor het opdienen de lenteuitjes over de borden verdelen.
Serveer zeer warm.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen. Houd een beetje aan de kant voor afgarnering.
Ajuin in fijne ringen snijden.
Lenteuitjes in fijne ringen snijden voor afgarnering.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg de bouillon, peper toe en laat de soep op een matig vuur koken.
Mix de soep en warm goed op voeg de bloemkool en pastinaak toe. Voor het opdienen de lenteuitjes over de borden verdelen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Groetjes Jeannine
Hilde Dumont zegt: