KookJij

Sorbet van yoghurt en pernod

Een heerlijk sorbet van yoghurt en pernod recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5-6 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sorbet van yoghurt en pernod te bereiden

Los suiker in water op en laat afkoelen.
Voeg Pernod, citroensap en yoghurt toe en laat de massa gedurende 20 min. in sorbetiere draaien.
Doe Pernod in blender, voeg geconfijte kersen, suiker en anijszaad toe en maal dit fijn.
Verwarm deze saus.
Vul hoge voorgekoelde champagneglazen met sorbet en giet hier een beetje warme saus over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst