Recept
« Terug naar recepten
Sorbet van yoghurt en pernod
PT45M
Sorbet van yoghurt en pernod
Een heerlijk sorbet van yoghurt en pernod recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5-6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sorbet van yoghurt en pernod te bereiden
Los suiker in water op en laat afkoelen.
Voeg Pernod, citroensap en yoghurt toe en laat de massa gedurende 20 min. in sorbetiere draaien.
Doe Pernod in blender, voeg geconfijte kersen, suiker en anijszaad toe en maal dit fijn.
Verwarm deze saus.
Vul hoge voorgekoelde champagneglazen met sorbet en giet hier een beetje warme saus over.
Voeg Pernod, citroensap en yoghurt toe en laat de massa gedurende 20 min. in sorbetiere draaien.
Doe Pernod in blender, voeg geconfijte kersen, suiker en anijszaad toe en maal dit fijn.
Verwarm deze saus.
Vul hoge voorgekoelde champagneglazen met sorbet en giet hier een beetje warme saus over.