Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met Valessballetjes in italiaanse groentensaus
PT20M
Spaghetti met Valessballetjes in italiaanse groentensaus
Een heerlijk spaghetti met valessballetjes in italiaanse groentensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Valess
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met Valessballetjes in italiaanse groentensaus te bereiden
Zet heet water op en kook de spaghetti volgens de verpakking.Verhit in een braadpan 2 el.olie en bak de groente 2 min.hierin.Roer de tomatensaus erdoor.Voeg azijn,1 el.kruiden en naar smaak peper en zout toe.Laat het geheel zachtjes sudderen.Kneed de rest van de kruiden door het gehakt.Draai balletjes van het gehakt.Verhit de rest van de olie in een koekepan en bak de balletjes in 3 min.bruin en gaar.Roer de balletjes door de saus en verhit deze 5 min.Serveer de spaghetti met de groentesaus.
HENNY zegt: