Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes in zoetzure saus
PT40M
Gehaktballetjes in zoetzure saus
Dit recept is er in vele variaties , maar deze is voor mij als lekkerste bevonden
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kennis
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes in zoetzure saus te bereiden
Maak het gehakt aan met de uiensoep,het ei, de peper en paneermeel . . Draai er grote soepballetjes van en bak ze mooi bruin in de bakboter. Voeg de gesnipperde ui, azijn, water, ketchup, suiker, kruiden en worcestersaus toe en meng alles goed door elkaar. Laat dit samen 20 minuten lekker pruttelen op klein pitje.
Kook intussen de rijst en maak de sla aan met de ingrediënten die je zelf lekker vindt en serveer de rijst en sla met de gehaktballetjes in de saus. Smakelijk eten!
Kook intussen de rijst en maak de sla aan met de ingrediënten die je zelf lekker vindt en serveer de rijst en sla met de gehaktballetjes in de saus. Smakelijk eten!
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Dit vonden onze kinderen vroeger een topper en vroegen wekelijks om dit eten , onlangs vroeg mijn zoon het recept om het zelf gaan te maken .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
G.Brands zegt:
Twee en half dc. liter ketchup hoe meet je dat af?
Met vriendelijke groet,
Geegy
Hilde Dumont zegt:
Nog een fijne zonnige lente dag ;-)
Hilde Dumont zegt: