Recept
« Terug naar recepten
Tomaten-pesto-zalm saus
PT20M
Tomaten-pesto-zalm saus
Een heerlijk tomaten-pesto-zalm saus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Tomaten-pesto-zalm saus te bereiden
1. Kook de pasta volgens de algemene bereidingswijze.
2. Verwarm de tomatenblokjes met sap in een pan. Zodra dit begint te pruttelen, van vuur halen en met een staafmixer glad pureren.
3. Pesto bij de tomatensaus voegen. Op smaak brengen met wat kruiden (bv. versgemalen peper, oregano, Italiaanse tuinkruiden). Kook dit ± 5 minuten door.
4. Voeg de gerookte zalmsnippers toe en kook de saus ± 2 minuten door.
5. Serveer de pasta met de saus.
2. Verwarm de tomatenblokjes met sap in een pan. Zodra dit begint te pruttelen, van vuur halen en met een staafmixer glad pureren.
3. Pesto bij de tomatensaus voegen. Op smaak brengen met wat kruiden (bv. versgemalen peper, oregano, Italiaanse tuinkruiden). Kook dit ± 5 minuten door.
4. Voeg de gerookte zalmsnippers toe en kook de saus ± 2 minuten door.
5. Serveer de pasta met de saus.