KookJij

Tomaten-pesto-zalm saus

Een heerlijk tomaten-pesto-zalm saus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: van mijzelf
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomaten-pesto-zalm saus te bereiden

1. Kook de pasta volgens de algemene bereidingswijze.
2. Verwarm de tomatenblokjes met sap in een pan. Zodra dit begint te pruttelen, van vuur halen en met een staafmixer glad pureren.
3. Pesto bij de tomatensaus voegen. Op smaak brengen met wat kruiden (bv. versgemalen peper, oregano, Italiaanse tuinkruiden). Kook dit ± 5 minuten door.
4. Voeg de gerookte zalmsnippers toe en kook de saus ± 2 minuten door.
5. Serveer de pasta met de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst