Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaas tortellini
PT30M
Varkenshaas tortellini
Een heerlijk varkenshaas tortellini recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans Koning
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaas tortellini te bereiden
Snijd de varkenshaas in plakjes en strooi er peper naar smaak over en laat dat even in trekken.
Kook de boontjes beet gaar en de tortellini gaar koken.
Paprika en bosui snijden.
Wok de varkens haas. Voeg daarna de groenten toe en even mee bakken. Daarna de tortellini met de pepersaus.
Kook de boontjes beet gaar en de tortellini gaar koken.
Paprika en bosui snijden.
Wok de varkens haas. Voeg daarna de groenten toe en even mee bakken. Daarna de tortellini met de pepersaus.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lekkerbekske zegt:
Bedankt voor je recept. Zelf maken vind ik altijd beter dan dat fabriekspul.Die aanbaksels, de witte wijn en die slagroom doen ze in de fabrieken er niet bij en die maken nu net het verschil tussen goed en heerlijk.
Die groene peperkorrels op sap heb ik in Canada nog nooit gezien, maar gewone zullen ook wel werken, hoop ik.
lilith zegt:
lekkerbekske zegt:
Wat is pepersaus eigenlijk?En hoe groot is een peperdoos?Ik heb die in Canada nog nergens gezien.Is er een manier, om die zelf te maken?
lilith zegt: