Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje met gerookt spek en spinazie
PT20M
Varkenshaasje met gerookt spek en spinazie
Een bijzonder lekkere combinatie van varkensvlees en groentes.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje met gerookt spek en spinazie te bereiden
- Varkenshaasje rosé aanbakken gekruid met zwarte peper en oregano.
- Spinazie even blancheren afgieten en kruiden met zwarte peper en muskaatnoot een beetje rauwe ajuin zeer fijn gesneden aan toevoegen. Wel zorgen dat al het vocht van de spinazie verwijderd wordt.
- Spekblokjes aanbakken met ajuin en paprika's, kruiden met de peper, oregano, cayenne peper en tabasco.
- Een flinke scheut porto erover en even laten indikken.
- Serveer alles zeer warm op bord.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gwulff zegt:
derbyke zegt: