Recept
« Terug naar recepten
Vers ananassap met mandarijnijs
PT10M
Vers ananassap met mandarijnijs
Een heerlijk vers ananassap met mandarijnijs recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
540 kCal energie
13 Gram eiwit
2,5 Gram vet
115 Gram koolhydraten
13 Gram eiwit
2,5 Gram vet
115 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Anne Wilson
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vers ananassap met mandarijnijs te bereiden
1. Hak het vruchtvlees van de ananas in stukken en pers dat ui in een sapcentrifuge.
2. Doe het ananassap met de ginger ale in een kan en zet die koud.
3. Schenk het sap in gekoelde glazen en schep er bolletjes sorbetijs op.
2. Doe het ananassap met de ginger ale in een kan en zet die koud.
3. Schenk het sap in gekoelde glazen en schep er bolletjes sorbetijs op.