Recept
« Terug naar recepten
Flensjes met verse blauwe bessen
PT20M
Flensjes met verse blauwe bessen
Heerlijk die grote ronde blauwe parels. Als ik ze weer zie kan ik ze niet laten liggen.
Het lekkerste zijn ze natuurlijk vers, een geweldige combinatie met ijs maar nog veel lekkerder als je er dan ook nog eens warme flensjes bij maakt.
Doe er nog een dot slagroom bij en je hebt echt een toetje om van te genieten.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Flensjes met verse blauwe bessen te bereiden
- Klop het ei in een mengkom en voeg er de melk aan toe.
- Doe dan de bloem erbij en blijf goed kloppen zodat er geen klontjes ontstaan.
- Zout erbij.
- Bak de flensjes en serveer ze met slagroom, ijs en de blauwe bessen.
- Strooi er eventueel nog poedersuiker overheen.