Klik op foto om te vergroten.
Voor heerlijke zelfgemaakte pickels even klikken op de onderstaande link.
Henkies Piccalilly of pickels | https://www.kookjij.nl/recepten/henkies-piccalilly-of-pickels
Recept
« Terug naar recepten
Vleesbroodje: simpel maar toch apart
PT40M
Vleesbroodje: simpel maar toch apart
Vleesbrood kan je warm als koud serveren, naar eigen smaak ingrediënten toevoegen. Zelfs opvullen met een heerlijk hard gekookt eike, groenten enz... aan jullie de keus.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbroodje: simpel maar toch apart te bereiden
Meng het gehakt met het eike, kruiden, pickles, chapelure en pijnboompitten.
Maak van het gehakt een mooi broodje.
Verhit boter in de pan bak het broodje rondom mooi bruin aan, zet het vuur lager het deksel op de pan.
Laat nu maar rustig verder garen.
Maak van het gehakt een mooi broodje.
Verhit boter in de pan bak het broodje rondom mooi bruin aan, zet het vuur lager het deksel op de pan.
Laat nu maar rustig verder garen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Groetjes Hilde
Barbara Metz zegt:
Succes!
monique zegt:
Barbara Metz zegt:
Heel gemakkelijk te snijden en op een bruin of wit bolletje.
In plaats van paneermeel/chapelure, aardappelpuree gebruiken .......
Gehaktbrood valt ALTIJD in de smaak, hoe je ook bereidt.
Harry Löhr zegt:
Jenny zegt:
Ben idd een Nederlander!
Ondertussen weet ik al wat chapelure is! Ik begin te vorderen!!!
:)
Bobby zegt:
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt:
Voor jou zal ik bij de reactie de link nog eens plaatsen. Henkies piccalilly of pickles
Hopelijk heb ik je verder kunnen helpen. Groetjes Hilde
Barbara Metz zegt: