Recept
« Terug naar recepten
Warme gevulde chocoladecakejes
PT30M
Warme gevulde chocoladecakejes
Een heerlijk warme gevulde chocoladecakejes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Warme gevulde chocoladecakejes te bereiden
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Mix de boter, suiker, eieren, meel en cacao tot een glad beslag.
- Zet de papieren muffinvormpjes in het bakblik. Vul ze tot de helft met het beslag. Duw vervolgens in het midden van elk vormpje met beslag een blokje chocolade.
- Zet de vorm in de oven en bak in ± 20 minuten gaar.
- Eventueel bestrooien met poedersuiker, warm opeten. Let wel op dat de chocolade in het midden heel heet is!
- Mix de boter, suiker, eieren, meel en cacao tot een glad beslag.
- Zet de papieren muffinvormpjes in het bakblik. Vul ze tot de helft met het beslag. Duw vervolgens in het midden van elk vormpje met beslag een blokje chocolade.
- Zet de vorm in de oven en bak in ± 20 minuten gaar.
- Eventueel bestrooien met poedersuiker, warm opeten. Let wel op dat de chocolade in het midden heel heet is!
securityangel zegt: