KookJij

Weense rode kool

Een heerlijk weense rode kool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: CCPL
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Weense rode kool te bereiden

Snipper de uien en snijd de rode kool fijn.
Doe de rode kool in een pan en voeg de uien, de appelen, de rozijnen, het sinaasappelsap, de peperkoek, de rode wijn, scheutje azijn, de kruidnagel, de kummel, de laurier en de kaneel toe en laat dit ca 25 min. koken
Breng op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

10eke

10eke zegt:
Het was heerlijk! Ook met slavink een aanrader:D