Recept
« Terug naar recepten
Weense rode kool
PT40M
Weense rode kool
Een heerlijk weense rode kool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
CCPL
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Weense rode kool te bereiden
Snipper de uien en snijd de rode kool fijn.
Doe de rode kool in een pan en voeg de uien, de appelen, de rozijnen, het sinaasappelsap, de peperkoek, de rode wijn, scheutje azijn, de kruidnagel, de kummel, de laurier en de kaneel toe en laat dit ca 25 min. koken
Breng op smaak met peper en zout.
Doe de rode kool in een pan en voeg de uien, de appelen, de rozijnen, het sinaasappelsap, de peperkoek, de rode wijn, scheutje azijn, de kruidnagel, de kummel, de laurier en de kaneel toe en laat dit ca 25 min. koken
Breng op smaak met peper en zout.
10eke zegt: