Recept
« Terug naar recepten
Wild Hibiscus Champagne pudding
PT20M
Wild Hibiscus Champagne pudding
Een heerlijk wild hibiscus champagne pudding recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wild Hibiscus Champagne pudding te bereiden
Doe de wijn in de mengkom en voeg een half kopje hibiscus siroop uit het potje toe. Los de gelatine op in het water en voeg deze toe aan de wijn. Roer het mengsel glad.
Doe 6 hibiscusbloemen onderin een mooi glas en verdeel daarna het mengsel over de glazen. Zet de glazen een paar uur in de koelkast. Garneer vervolgens het glas en presenteer dit bijzondere dessert aan uw gasten.
Doe 6 hibiscusbloemen onderin een mooi glas en verdeel daarna het mengsel over de glazen. Zet de glazen een paar uur in de koelkast. Garneer vervolgens het glas en presenteer dit bijzondere dessert aan uw gasten.