Recept
« Terug naar recepten
Wild Hibiscus Mojito
PT5M
Wild Hibiscus Mojito
Een heerlijk wild hibiscus mojito recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Dranken - Cocktails
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wild Hibiscus Mojito te bereiden
Vul een groot glas met ijsschilfers. Doe de verse munt, plakjes limoen en fijngehakte wilde hibiscus in het glas.
Doe de witte rum, hibiscussiroop, limoensap met ijs in een cocktailshaker en schud 10 seconden. Giet dit daarna in het glas. Voeg op het laatst nog een scheutje bronwater toe. Garneer met muntblaadje.
Doe de witte rum, hibiscussiroop, limoensap met ijs in een cocktailshaker en schud 10 seconden. Giet dit daarna in het glas. Voeg op het laatst nog een scheutje bronwater toe. Garneer met muntblaadje.
Mijn kookverhaal
De wild hibiscusbloemen zijn een heerlijke verrassing verkrijgbaar bij een Nederlandse webshop www.wildhibiscus.nl