Recept
« Terug naar recepten
Hibiscus, brie en amandel crostini
PT20M
Hibiscus, brie en amandel crostini
Een heerlijk hibiscus, brie en amandel crostini recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
www.wildhibiscus.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hibiscus, brie en amandel crostini te bereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden. Haal de hibiscus bloemen uit de pot en bewaar de siroop. Halveer de bloemen. Snij de brie in dunne plakken en leg deze op de plakjes brood. Verdeel het amandelschaafsel over een plat bord. Druk de brie stevig in het brood en druk het broodje vervolgens in het amandelschaafsel. Zet de plakjes brood in de voorverwarmde oven. Bak totdat de brie zacht is, het brood knapperig en de amandelen licht geroosterd. Garneer daarna elk plakje met een halve hibiscus bloem en besprenkel voorzichtig met een beetje hibiscus siroop. Garneer eventueel met nog een beetje verse groene kruiden.
Mijn kookverhaal
De wild hibiscusbloemen zijn echt een bijzondere verrassing en alleen te verkrijgen bij de Nederlandse webshop www.wildhibiscus.nl
wildhibiscus zegt: