Recept
« Terug naar recepten
Zoet amandelbrood
PT240M
Zoet amandelbrood
Een heerlijk zoet amandelbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Zoet amandelbrood te bereiden
Bereiden ca. 10 minuten
Wachtijd ca. 3 uur en 30 minuten
Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen.
Sinaasappel uitpersen. In maatbeker citroensap en sinaasappelsap aanvullen met water tot 300 ml. Citroenrasp erdoor roeren.
In diep bord armandelspijs met vork heel fijn maken.
Bakblik vullen met achtereenvolgens aangelengd sap, broodmix, amandelen, amandespijs en boter.
Broodmachine inschakelen op programma voor het zoet brood.
Bevat per sneetje 235 kilocalorieën
Wachtijd ca. 3 uur en 30 minuten
Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen.
Sinaasappel uitpersen. In maatbeker citroensap en sinaasappelsap aanvullen met water tot 300 ml. Citroenrasp erdoor roeren.
In diep bord armandelspijs met vork heel fijn maken.
Bakblik vullen met achtereenvolgens aangelengd sap, broodmix, amandelen, amandespijs en boter.
Broodmachine inschakelen op programma voor het zoet brood.
Bevat per sneetje 235 kilocalorieën
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
JULIE zegt:
dorothy zegt: