Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen : Krieltjes opgebakken met verse dille en witte wijn
PT10M
Aardappelen : Krieltjes opgebakken met verse dille en witte wijn
Een heerlijk aardappelen : krieltjes opgebakken met verse dille en witte wijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen : Krieltjes opgebakken met verse dille en witte wijn te bereiden
Bak de krieltjes bruin en krokant aan in een beetje boter kruiden met de peper en verse dille voeg een scheut witte wijn toe .Serveer zeer warm met vis of vlees naar keuze.
derbyke zegt: