KookJij

Aardappelen : opgebakken met brocolli en tomaat

Een heerlijk aardappelen : opgebakken met brocolli en tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen : opgebakken met brocolli en tomaat te bereiden

Kook de aardappelen beetgaar met een snuifje zout. Giet af.
Verwarm een pan met boter de aardappelen , ajuin en brocolli opbakken en goed kruiden als laatste de tomaten blokjes toevoegen. Serveer zeer warm.
Kan zowel bij vis als vlees geserveerd worden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst