Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen : opgebakken met brocolli en tomaat
PT20M
Aardappelen : opgebakken met brocolli en tomaat
Een heerlijk aardappelen : opgebakken met brocolli en tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen : opgebakken met brocolli en tomaat te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar met een snuifje zout. Giet af.
Verwarm een pan met boter de aardappelen , ajuin en brocolli opbakken en goed kruiden als laatste de tomaten blokjes toevoegen. Serveer zeer warm.
Kan zowel bij vis als vlees geserveerd worden.
Verwarm een pan met boter de aardappelen , ajuin en brocolli opbakken en goed kruiden als laatste de tomaten blokjes toevoegen. Serveer zeer warm.
Kan zowel bij vis als vlees geserveerd worden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.