Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen opgebakken met groenten
PT30M
Aardappelen opgebakken met groenten
Een heerlijk aardappelen opgebakken met groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen opgebakken met groenten te bereiden
Aardappelen schillen in blokjes snijden, wassen en drogen.
Bak deze krokant aan met cajunkruiden in een beetje boter.
Groenten grof snijden voeg deze bij de aardappelen indien nodig boter en kruiden toevoegen. Zet het vuur lager met deksel op de pan rustig laten sudderen, af en toe voorzichtig opschudden.
Serveer zeer warm bij vlees of vis.
Bak deze krokant aan met cajunkruiden in een beetje boter.
Groenten grof snijden voeg deze bij de aardappelen indien nodig boter en kruiden toevoegen. Zet het vuur lager met deksel op de pan rustig laten sudderen, af en toe voorzichtig opschudden.
Serveer zeer warm bij vlees of vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rangvi zegt:
derbyke zegt: