Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen opgebakken met sluimererwten, tomaat, rode ajuin en rode pesto
PT25M
Aardappelen opgebakken met sluimererwten, tomaat, rode ajuin en rode pesto
Een heerlijk aardappelen opgebakken met sluimererwten, tomaat, rode ajuin en rode pesto recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen opgebakken met sluimererwten, tomaat, rode ajuin en rode pesto te bereiden
Snij de krieltjes in de helft en kook beetgaar. Snij de ajuin , sluimererwten en de tomaat grof in stukjes. Bak deze in een beetje boter samen met de pesto en aardappelen bruin aan. Op het laatste een beetje peper erover . Serveer zeer warm met vis of vlees.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Annelien Vermeersch zegt:
leny dubois zegt:
ik hoor het wel grt leny
derbyke zegt:
Hilde Dumont zegt: