KookJij

Aardappelkrieltjes met dille en citroen

Een heerlijk aardappelkrieltjes met dille en citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelkrieltjes met dille en citroen te bereiden

Krieltjes beetgaar koken en afgieten.
Laat boter smelten in de pan krieltjes goed aanbakken en kruiden, sjalotje fijn gesneden toevoegen. Als laatste de halve citroen erover uitpersen.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Ellebel , deze aardappelen werden geserveerd bij vis eens iets anders van smaak en zeker met de citroen lekker fris en toch warm geserveerd. Groetjes van ons 3tjes :);):p
e.roelofsen

e.roelofsen zegt:
Hoi Hilde, waarom viskruiden? Lijkt overigens heel lekker. Groetjes, Ellebel