Recept
« Terug naar recepten
Aardappelkrieltjes met dille en citroen
PT25M
Aardappelkrieltjes met dille en citroen
Een heerlijk aardappelkrieltjes met dille en citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelkrieltjes met dille en citroen te bereiden
Krieltjes beetgaar koken en afgieten.
Laat boter smelten in de pan krieltjes goed aanbakken en kruiden, sjalotje fijn gesneden toevoegen. Als laatste de halve citroen erover uitpersen.
Serveer zeer warm.
Laat boter smelten in de pan krieltjes goed aanbakken en kruiden, sjalotje fijn gesneden toevoegen. Als laatste de halve citroen erover uitpersen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: